Услуги

Транспорт

ОП „Гробищни паркове“ разполага с луксозни катафалки и бусове за транспортиране на покойници в София и страната.

Виж още →

Кетъринг

За улеснение на клиентите, ние предлагаме готови комплекти храна за подаване, в която има включено всичко необходимо – жито, питка, сладки, соленки и т.н. Цената е 3,12 лв. за брой.

Виж още →

Ритуали

За всички гробищни паркове, можете да заявите ползване на ритуална зала и музикално озвучаване, за прощаване с покойния. От 2007 година на Централни софийски гробища се предлага и изработването и прожектирането на видеоклип, съпътстващ ритуала. Цената е 36 лв с ДДС. Ако желаете църковен ритуал, той се заплаща отделно и зависи от свещенника, който ще го отслужи както и от таксите на съответния храм.

Виж още →

Кремация

Средната цена за цялостна организация на кремация, с всички необходими аксесоари, е около 550 лв. В зависимост от вида на услугите цената може да бъде по-голяма или по-малка. Свободни урнови клетки има в гробищни паркове „Малашевци“ и „Бакърена фабрика“.

Виж още →

Погребение

ОП „Гробищни паркове“ предлага цялостна организация на погребения. От смъртния акт до кетъринга. Средната цена за погребение, с всички необходими аксесоари за него, е около 450 лв. В зависимост от вида на услугите цената може да бъде по-голяма или по-малка, като в нея влиза и стойността за граждански ритуал.

Виж още →

Погребален консултант

Подробна информация и отговори на въпроси можете да получите от погребалния консултант към ОП „Гробищни паркове“. В случай, че се затруднявате, винаги можете да се обърнете към него и ще ви се помогне при организирането на услугите, в тежък за вас момент. телефон 02/ 81 321, в. 108.

Виж още →